Tjänster

Har du idén har vi texten

Har du svårt att få till dialogerna, eller tappat den röda tråden i ditt manus? Som spökskrivare står vi helt till ditt förfogande och utlovar fullständig diskretion.

Som spökskrivare kan vi skriva allt från kortare texter till skönlitterära manus och biografier. Allt enligt dina önskemål och idéer. Vi spökskriver också krönikor, debattinlägg, pressmeddelanden, och blogginlägg.

Antingen anlitar du oss från början, eller så hjälper vi dig att färdigställa ett redan påbörjat manus.

Kort varsel?

Behöver du din text med kort varsel är vi förmodligen precis rätt personer att kontakta. I de allra flesta fall kan vi leverera kortare texter inom bara några timmar.

Vi lämnar dessutom alltid en tvådagars leveransgaranti efter att vi har fått de underlag och den information som behövs för att vi ska kunna skriva din text. Det skrivna materialet får då omfatta max fyra A4-sidor.

Bär du på författardrömmar?

Vi hjälper också dig som har författardrömmar att göra verklighet av dem. Som författarcoach går vi igenom ditt manus och ger dig tips och råd som hjälper dig vidare. Välkommen att kontakta oss så berätta vi mer.

Bygga upp ditt varumärke genom krönikor

Som krönikör kan du delvis bygga upp ditt varumärke. Med din byline och återkommande spalt i tidningen ökar du din närvaro i  press och på Internet. Däremot kan det vara svårt att få till tiden det tar att skriva. Men med vår hjälp behöver du bara ge oss anteckningar på krönikans innehåll, så får vi till den i den stil och ton du önskar. Du sparar tid och marknadsför dig själv på ett effektivt sätt. Hör av dig så gör vi en provkrönika åt dig – helt gratis!
För efterföljande krönikor tar vi 80 procent av arvodet du får från tidningen, tidskriften eller sajten – visst kan det vara värt det, nu när dina idéer och reflektioner  verkligen blir krönikoroch inte stannar vid drömmar.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: